Compania BMW a decis să scoată din complectație semnalizatoarele de direcție la mașinile pentru piața din Moldova! Oricum nimeni nu se folosește!

Gigantul BMW face schimbări majore! Pentru mașinile destinate pieții din Moldova, vor fi scoase din complectație indicatoarele de direcție, și va fi introdusă complectația de GAZ-metan.

Schimbarea se face la solicitarea șoferilor de BMW din Moldova, care au spus că oricum nu folosesc indicatoarele de direcție, dar ar fi foarte multumiți de o instalație de gaz de ultimă generație.

Pentru restul șoferilor amintim că:
lămpile indicatoare de direcție se folosesc la punerea în mișcare a vehiculului și pentru semnalizarea schimbării direcției cu ocazia: depășirilor, virajelor, schimbării benzii, a rândului sau la efectuarea manevrei de întoarcere ori la oprirea autovehiculului, după cum urmează: în localități de la cel puțin 50 m iar înafara localităților de la cel puțin 100 m.

– lămpile de avarii se folosesc când vehiculul este imobilizat involuntar pe partea carosabilă, sau când vehiculul se deplasează foarte lent și/sau constituie el însuși un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑